Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2bob. Uwaga obejście nie działa !

kamilq19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Grałem na Plu na tym właśnie bocie i dostałem bana ! Bo konsultacji z supportem metina okazało się że hack shield wykrył tego bota u mnie i temu dostałem bana. Wniosek z tego taki, że obejście nie działa ! Uważajcie bo zostaniecie zbanowani !

Opublikowano

Wiem ze nie działa i zawiodłem się na tym hacku ;( ale co zrobić ...

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Obejsca to już nie ma od 30 dni -.- bo expilem postać to fb i dostałem bana za ?? łowienie .. na m2bobem bo ten fisbot na m2bobe jest pojebany wale wędkę w wodę a on mi sie odwraca i lowi w ziemi

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Loguję się. Konto zablokowane. Ja pier**lę. -.-

Gram na : Solar

W: Shinsoo

Szukam ludzi do wspólnej gry, pisać na PW.

Opublikowano

Każdy to wie, że nie ma aktualnie obejścia więc nie wiem po co taki ''temat''...

Z tego co widać nie każdy wie, więc temat przydatny.

Opublikowano

"Witaj *****,

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Blokady systemowe dotyczące Hackshield są bezdyskusyjne i nie podlegają odwołaniom.

Jest to stała blokada konta- wykluczenie z oferty gry.

Z poważaniem,"

...

Gram na : Solar

W: Shinsoo

Szukam ludzi do wspólnej gry, pisać na PW.

Opublikowano

narzekacie ze wam udostepnili m2bob ktory wam dobrze sluzy ... wiadomo ze nie ma 100% blokady hs a jak ktos "niemadrze" korzysta to leca bany ... ja dobilem dzis 53 lvl i nie mam bana a mam wiecej kont na bobie

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Ale to wysyła logi, więc kwestia czasu. Ja pobrałem obejście hs, ale niestety nie działa z bobem :< Nie wiem czy dalej grac na nim bo teraz akurat mi jest bardzo potrzebny.

"Witaj *****,

To wygląda jakby napisali "witaj ku*wa" :)

Opublikowano

Z tego co widać nie każdy wie, więc temat przydatny.

Powiedz mi co da taki temat? Przed sekundą zadano kolejne pytanie ''szukam obejścia na M2bob'' nie ma sensu i tyle, bo ludzie dalej będą się bez sensu pytać ;)

fea.gif

Opublikowano

Ale to wysyła logi, więc kwestia czasu. Ja pobrałem obejście hs, ale niestety nie działa z bobem :< Nie wiem czy dalej grac na nim bo teraz akurat mi jest bardzo potrzebny.

To wygląda jakby napisali "witaj ku*wa" :)

witaj ku*wa hahahha me gusta spadlem z krzesla :D
Opublikowano

Dziwicie sie że dostaliście bana!! To kurwa mac nie dziwota jak wy sobie je zostawiacie, nie patrzycie na innych graczy i uważacie że sie wam uda nie dostać bana a to kurewsko widać że macie botaa. Sam na nim gram i bana nie dostałem bo trzeba go z głową używać a nie po Hamsku..

Opublikowano

dokladnie tak jak kolega wyzej napisal ;) lowie na bobie od dobrych 2 msc na jadnym koncie na jednym serwie i zawsze w tym samym miejscu :D nie uzywam go 24/7 tylko np jak oglada film czy cos innego robie, chodzi po 3/6 h dziennie max z wlaczonymi funkcjami AntyBan i bana niema wiec nie pisac ze to wina HS'a bo zadnych magicznych obejsc ani innych trickow nie mam :D zwykly spachowany metek z wgranym bobem

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Jak na razie nie ma żadnego obejścia, na PL' a.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

zachowujecie sie jak dzieci.. co z tego ze dostałes bana ? ja wbiłem na m2bobie 75 i ban i co z tego ? brudno bys miał przedkładac kase na konto na innym mailu ? ja chociaz mi zablokowali konto mam 180kk na innym koncie a jak by nie było m2bob to pewnie bym miał mocza +4 i riba +6 i 40lvl... DZIENKUJE M 2 BOB @@

00285a1e28.jpeg

Pomogłem ? Daj " Lubie To " .

Pisać na gg ( 43233780 )

Opublikowano

ja osobiście używam m2bob przez 3-4 tygodnie codziennie po 12h(teraz nie grałem 1tydz.) na 1 koncie z opcja antiban i bana nie dostałem a leci już 60lv :). od 0 do bohatera ;D ja koledzy wyżej napisali trzeba używać z głową i być czujnym (expie z buta używając 1 skilla, nie spieszę się+pelerynki) :)) Pozdro

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Używanie tego bota z głową nic nie da, bot nie ma obejścia do hack shielda a hack shield wysyła logi do GMów że dany gracz gra na haxie, zarówno ja jak i kilku forumowiczów dostało bana z powiadomieniem ze to hackshield wykrył bota. Także bany na waszych kontach to kwestia czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...